Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Λεωνίδας Κυβελίδης

 

Την απόκτηση του πρωην φορ του Πανθρακικού και Άρη πέρυσι Λεωνίδα Κυβελίδη ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς που του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι στην Γ’ Εθνική στον όμιλο των Δόξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης.

Οι «κοκκινόμαυροι» του πρωην προπονητή του Πανθρακικού για ένα φεγγάρι Δημήτρη Καλαιτζίδη ανακοίνωσαν εκτός του Κυβελίδη και την απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη.

Ο Κυβελίδης που ωστόσο στην Κομοτηνη δεν πήρε τις ευκαιριες που θα ήθελε στο εξάμηνο που αγωνίστηκε και κατοπιν εντυπωσίασε με την Κέρκυρα, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, ενώ έχει περάσει από εννιά ομάδες ακόμα (Πιερικός, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Πανθρακικός, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης).
Η ανακοίνωση για τον Λεωνίδα Κυβελίδη:«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα υποδέχεται τον Λεωνίδα Κυβελίδη στις τάξεις της ομάδας μας. Εκτιμούμε ότι η προσωπικότητα και η εμπειρία του θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους του Απόλλωνα».

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς της καταγωγής μου κιόλας. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κύριο Καλαϊτζίδη. Θέλω και εγώ να συμβάλλω με όλους με τη νέα προοπτική που μας δίνει ο κύριος Καλαϊτζίδης. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μας πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Οι περισσότεροι ήρθαμε γιατί η ομάδα έχει προοπτική, τον πρόεδρό της, το γήπεδο της και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο, που είναι η άνοδος».