ΕΠΣ Έβρου: Δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία η Ν. Χιλή, στην θέση της η Θράκη Φερών!

 

Μετά τον Ακρίτα Ν. Βύσσας που πήρε τη θέση του Νεοχωρίου από τον βόρειο όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον Νότιο.

Η Θράκη Φερών ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία στη θέση της ΑΕ Ν. Χιλής, που είχε κατακτήσει τον τίτλο και το μοναδικό εισιτήριο αλλά στάθμισε ότι δεν μπορεί να συντηρηθεί συμμετέχοντας στο μεγάλο πρωτάθλημα με τα πολλά ταξίδια σε όλο τον Έβρο.

Συγκεκριμένα την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση στο διαδίκτυο η δευτεραθλήτρια στον Νότιο Όμιλο Θράκη Φερών. Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, παίρνει την θέση της πρωταθλήτριας Νέας Χιλής!

Η τελευταία είχε δηλώσει εδώ και μέρες την παραίτησή της και μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου στο ΔΣ της ΕΠΟ και ακολούθως στην Γενική Συνέλευση, όπου δόθηκε η ευκαιρία της συμπλήρωσης ομάδων από τις επιλαχούσες στα τοπικά πρωταθλήματα, ανεβαίνουν οι Φέρες.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση η Θράκη Φερών έκανε γνωστή την συμφωνία της με τον Αλέκο Σιδηρόπουλο, αριστερό μπακ-αμυντικό χαφ, από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και τον αρχηγό του Αλεξ, Αλέξη Καλομπρατσίδη.

Η ανακοίνωση της Θράκης Φερών αναφέρει τα εξής: “Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας και επίσημα πλέον, πως η ΘΡΑΚΗ, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Με αφορμή αυτό ανακοινώνουμε και την απόκτηση δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών που θα προσθέσουν επιπλέον δύναμη και ποιότητα στο ήδη υπάρχων πολύ καλό υλικό. Η επιστροφή του Αλέκος Σιδηρόπουλος από τον Πανθρακικό και η μεταγραφή του Αλέξη Καλομπρατσίδη από το ΑΛΕΞ. Καλώς ορίσατε στη ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ, ευχόμαστε υγεία και μια καλή σεζόν και στους δύο”!