ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε τη δημιουργία δεύτερης ομάδας η ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Τη δημιουργία δεύτερης ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου, μετά την πρώτη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα αυτή θα αποτελείται από έφηβους της ακαδημίας και θα ξεκινήσει προετοιμασία τη Δευτέρα 22 Αυγούστου. Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 17:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της πρώτης ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου για τη δημιουργία της δεύτερης ομάδας, τις ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας των δύο ομάδων, καθώς και για τους προπονητές και τους γυμναστές των δύο ομάδων και των ακαδημιών:

Έγινε χθες Δευτέρα 1/8/16 η πρώτη συνάντηση για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 μεταξύ των ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοίκησης της ομάδας μας, ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας που είναι η Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 5:30 στο γήπεδο Διδυμοτείχου. Γυμναστής στην προετοιμασία θα είναι ο κ. Παρασχούδης Μπάμπης.,προπονητής τερματοφυλάκων ο Δερβεντλής Γιάννης. Επίσης ανακοινώνεται ότι η Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ σε συνεργασία με τον Άρη Πραγγίου θα κατεβάσει ομάδα με εφήβους της ακαδημίας μας στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ προπονητής της ομάδας αυτής θα είναι ο κ. Μαυράκης Χρήστος ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα μας, υπεύθυνος στην β’ομάδα θα είναι από μεριάς της διοίκησης της ΑΕΔ ο κ. Μπορουλίτης Παναγιώτης, η προετοιμασία θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου. Σε ότι αφορά την ακαδημία της ομάδας μας τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι προσθήκες σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο γήπεδο Διδυμοτείχου το απόγευμα 5:30 έως 8:00 προπονητές στην ακαδημία θα είναι και φέτος ο κ. Παρασχούδης Μπάμπης που θα είναι και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας , ο κ. Τσιομπανίδης Δήμος, ο κ. Τασιούδης Χάρης, ο κ.Παπαδόπουλος Μάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Δερβεντλής Γιάννης ο οποίος είναι παλιός τερματοφύλακας της ομάδας μας .

Εκ της Διοικήσεως ο πρόεδρος Τσουλκανάκης Νικόλαος