ΕΠΣ Έβρου: Με 17 παίκτες η πρώτη προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συγκέντρωση για την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις εγκαταστάσεις του «Κώστας Χριστοφορίδης».

Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης και ο συνεργάτης του Νεκτάριος Κελεσίδης με ένα γκρουπ 17 παιχτών ξεκίνησαν σήμερα το «χτίσιμο» του νέου Εθνικού, με ένα ελαφρύ πρόγραμμα που περιελάμβανε, τρέξιμο και «κινήσεις» με την μπάλα.

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού Εθνικού με επικεφαλής τον πρόεδρο του τμήματος Απόστολο Παλακίδη ενώ από πλευράς κεντρικής διοίκησης του Μ.Γ.Σ.  το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσινέζης, ο ταμίας Νίκος Νικολαϊδης και ο γενικός αρχηγός Θεόδωρος Μαυρίδης.

Η οργάνωση του τμήματος τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, είναι το βασικό μέλημα της διοίκησης καθώς και η λειτουργία σε νέες βάσεις, πιο λειτουργικές για τους φιλάθλους της ομάδας. Από τις εγκαταστάσεις του «Κώστας Χριστοφορίδης» γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και η παραλαβή των αναμνηστικών δώρων, που διατίθενται με την αγορά της κάρτας των 50 ευρώ.