Αποχώρησε από τον Εθνικό (και) ο Κασαμπαλής! Τον ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας!!!

 

«Σταύρο, καλωσήρθες στον Ηρακλή Χαλκίδας». Με τα λόγια αυτά η νεοφώτιστη στην Volley league ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Κασαμπαλή, του τέταρτου Εβρίτη παίκτη που μετά τους Άκη Δαρίδη, Ανέστη και Κώστα Δαλακούρα, κουνά αυτό το καλοκαίρι μαντίλι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Κασαμπαλής είναι 21 ετών και παιδί του Εθνικού. Πέρσι ήταν βασικός στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στη Volley League, αλλά και στην Ευρώπη και πήρε πολύτιμες συμμετοχές.  Πλέον μετακομιζει στην Χαλκίδα για να ανοίξει το δεύτερο κεφάλαιο στην καριέρα του, με την ομάδα της Χαλκίδας να τον υποδέχεται.
Εκεί ωστόσο δεν θα βρει τον καλό του φίλο Γρηγόρη Κοντοστάθη, ο οποίος αγωνίστηκε σαν λίμπερο με τον Ηρακλή Χαλκίδας στην Α2 Κατηγορία, αφού ο τελευταίος επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη λόγω του συμβολαίου που είχε υπογράψει, παρά την επιθυμία του να συνεχίσει και αυτός στην Χαλκίδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ΤΑΑ του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Σταύρου Κασαμπαλή και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.
Ο Κασαμπαλής αγωνίζεται στην θέση του Πασαδόρου με το Νο 11, είναι γεννημένος την 1-6-1995 και έχει ύψος 1.90μ.
Ο Θρακιώτης αριστερόχειρας αθλητής διέγραψε μία εκπληκτική χρονιά το 2015-2016 ως βασικός πασαδόρος της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη όπου είχε εξαιρετική πορεία και απόδοση και δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση της φετινής χρονιάς με τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.