Συνεχίζουν στα Τρίκαλα οι δύο μικρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Έβρου

 

Οι δύο μικρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Έβρου δοκιμάστηκαν πριν από μερικές ημέρες στα Τρίκαλα από τους ιθύνοντες της τοπικής ομάδας.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Τσακανίκα και Σάββα Χατζηκωνσταντινίδη που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της ομάδας των Τρικάλων, για την Κ17-Κ19 του ΑΟΤ.

«Η παρουσια μας στα Τρίκαλα μας γέμισε περηφάνεια και χαρά, καθώς και οι 2 ποδοσφαιριστές μας επιλέχτηκαν απο την ομάδα των Τρικάλων, για να συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί», επισημαίνει η ανακοίνωση της ΑΕ Έβρου. Και προσθέτει: «Η απόφαση βέβαια για να κάνουν το αλμα στην καριερα τους, είναι δική τους και των οικογενειών τους».

«Η ΑΕΚ Έβρου, όπως έκανε όλες τις ενέργειες και τις επαφές για να συμμετέχουν οι βενιαμίν της ομάδας στα συγκεκριμένα δοκιμαστικά, θα κάνει ότι μπορεί για τους ποδοσφαιριστές, και γενικά όσους συμμετέχουν στα κοινά της ομάδας μας.
Ήρθαμε να δώσουμε το διαφορετικό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, και να πρασπαθούμε να δώσουμε ευκαιρίες για εξέλιξη στους αθλητές μας.
Η προσπάθεια μας για τα 2 αυτά παιδιά δε σταματάει εδώ, και επίσης η προσπάθεια μας δε σταματάει στα 2 αυτα παιδιά. Κάναμε μια αρχή, πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες. Γνωρίσαμε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που εκτίμησαν το γεγονός, ότι ενα ερασιτεχνικό σωματείο ενδιαφέρθηκε για τους αθλητές του, και μιλήσαμε με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΑΟ Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία τους, τον υπεύθυνο των δοκιμαστικών κ Γιάννη Καλλιτζάκη και ευχόμαστε στην ομάδα τους να εκπληρώσει όλους τους αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς της στόχους.
Βέβαια το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στον άνθρωπο που απο πέρσυ ασπάστηκε τη φιλοσοφία μας, και βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, τον προπονητή μας, και σίγουρα πολλά περισσότερα από απλά προπονητής, Νίκο Γελαδάρη, που στερήθηκε τα πάντα τις 2 αυτές ημέρες και συνόδευσε τα παιδιά αφιλοκερδώς, στο ταξίδι κυνηγώντας το όνειρο τους.
Η ΑΕΚ Έβρου ανήκει σε όλους τους Αεκτσήδες στην Αλεξανδρούπολη και έχει ως στόχο να ενώσει. Την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται σας καλούμε και σας περιμένουμε δίπλα μας, δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στην ΑΕΚ Έβρου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου.