Πάμε Ρίο!!! Το ThrakiSportS «παρών» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κοντά στους εκπροσώπους της Θράκης μας!!!

 

Ο Αύγουστος μπήκε και είναι ο μήνας των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν με την τελετή έναρξης την προσεχή Παρασκευή, αλλά με την αγωνιστική δράση να αρχίζει δυο ημέρες νωρίτερα, από το βράδυ της Τετάρτης. Το ThrakiSportS κοντά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, κοντά σε όλες τις σημαντικές στιγμές του θρακιώτικου αθλητισμού, θα δώσει το παρών ΚΑΙ σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση όπου η Θράκη θα διαπιστώσετε ότι έχει δυναμική εκπροσώπηση, που δεν περιορίζεται στα συνηθισμένα.

Επειδή αθλητισμός δεν είναι μόνον οι ομάδες, αλλά πάνω από όλα οι αθλητές, πιστό στην αρχή ότι είμαστε κοντά στις σημαντικές στιγμές όλων των θρακιωτών αθλητών και όχι μονάχα κοντά στις μεγάλες και «εμπορικές» ομάδες, θα δώσουμε λοιπόν το «παρών» και στο Ρίο. Όπως το δώσαμε και πριν δυο χρόνια, καλύπτοντας με αποστολή στην Βραζιλία την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ. Και όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα να κάνουμε με τόσες αποστολές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Στα χρόνια της παρουσίας του στο διαδίκτυο το ThrakiSportS έχει ταξιδέψει στην Βραζιλία, στην Ρουμανία, ακόμα και στα… Νησιά Φερόε με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου του (αρχηγού της εδώ και δύο χρόνια) Βασίλη Τοροσίδη. Έχει βρεθεί κοντά στις προσπάθειες της  Εθνικής Μπάσκετ που αγκαλιάσαμε όλοι μας κατά τον ερχομό της πέρυσι στην Ξάνθη, της Εθνικής Βόλεϊ των έξι Εβριτών για χάρη της οποίας μέχρι και στο… Μεξικό είχαμε παρουσία. Ακολουθήσαμε την Skoda Ξάνθη στα ευρωπαϊκά της ταξίδια σε Β. Ιρλανδία και Βέλγιο καταγράφοντας πριν τρία χρόνια την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη θρακιώτικης ομάδας σε οποιοδήποτε άθλημα, καλύψαμε από κοντά την ιστορική επιστροφή της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στα ευρωπαϊκά σαλόνια οργανώνοντας αποστολή στην Πολωνία για το ιστορικό ματς με την θρυλική Σκρα και καταγράφοντας όλη την τριετή του διεθνή πορεία, βρεθήκαμε κοντά και στις προσπάθειες της ομάδας μπιτς χάντμπολ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στις Κανάριες Νήσους. Και φυσικά πιο πρόσφατα, μόλις στις αρχές του καλοκαιριού, ακολουθήσαμε την Μεικτή Ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Regions’ Cup της Uefa.

Όπου υπάρχει θρακιώτης αθλητής ή θρακιώτικη ομάδα, εντός και εκτός των συνόρων, είτε πρόκειται για επαγγελματικό αθλητισμό είτε για ερασιτεχνικό, το ThrakiSportS είναι «παρών». Και συνεχίζει να το κάνει, ταξιδεύοντας για την Βραζιλία και καταγράφοντας από κοντά όλες τις θρακιώτικες πτυχές των Ολυμπιακών Αγώνων, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης της τετραετίας, όπως μόνο το ThrakiSportS ξέρει να κάνει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αυτή η ιστοσελίδα κατάφερε να εξασφαλίσει από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή την αναγνώριση ώστε να είναι ένα από τα ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυα, ελληνικά μέσα ενημέρωσης που έχουν επισήμως διαπιστευθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ναι, σωστά διαβάσατε! Μιντιακοί κολοσσοί της χώρας δεν θα βρίσκονται στο Ρίο, αλλά θα είναι το φτωχό, ταπεινό πλην τίμιο και με αγνή αγάπη για τον αθλητισμό ThrakiSportS!!!

Για το επόμενο δίμηνο, γιατί ακολουθούν και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, το ThrakiSportS μετακομίζει στο… Ρίο. Όλα τα άλλα υποχωρούν μπροστά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της τετραετίας. Φυσικά θα υπάρχει ροή και ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα στον θρακιώτικο αθλητισμό, όμως η βάση, η ψυχή και η καρδιά μας τις επόμενες 50 ημέρες θα βρίσκεται στην Βραζιλία, όχι μόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν αυτήν την εβδομάδα αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα ακολουθήσουν τον Σεπτέμβριο και στους οποίους θα έχουμε επίσης μεγάλη θρακιώτικη συμμετοχή.

Μείνετε συντονισμένοι για να ζήσετε ΚΑΙ τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ με στυλ… ΘΡΑΚΙΚΟ.