Επιστρέφει ως βασικός λίμπερο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Γρηγόρης Κοντοστάθης

 

Αν και είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στην Χαλκίδα και τον τοπικό Ηρακλή που ανέβηκε στην Volley League, όλα δείχνουν ότι ο Γρηγόρης Κοντοστάθης θα επιστρέψει την προσεχή σεζόν στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Άλλωστε, στον Εθνικό ανήκει μετά την περσινή ανανέωση του συμβολαίου του και όπως φαίνεται, σε αντίθεση με τον παίκτη, οι ιθυνοντες της ομάδας δεν είχαν καμία διάθεση να τον αφήσουν να φύγει σε ομάδα που φέτος θα είναι ευθέως ανταγωνιστική του Εθνικού στο πρωτάθλημα.

Έτσι, παρά την αρχική προσωπική του επιθυμία να παραμείνει εκτός Αλεξανδρούπολης, φαίνεται ότι θα παραμείνει την προσεχή σεζόν στον Εθνικό αντικαθιστώντας πιθανότατα ως βασικός λίμπερο τον Άκη Δαρίδη που κούνησε μαντίλι και πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Η διατήρηση του Κοντοστάθη στο ρόστερ της ομάδας φαίνεται ότι είχε τεθεί ως βασικός στόχος τόσο για τον Σάκη Μουστακίδη όσο και για την διοίκηση Χατζησταύρου, με δεδομένη την… αποεβροποίηση της ομάδας, που κινδυνεύει να χάσει το κύριο χαρακτηριστικό της γνώρισμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την σεζόν που βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη ο Εθνικός απαρτιζόταν μόνο από Εβρίτες παίκτες (και δύο ξένους), όμως σταδιακά οι Σιδηρόπουλος και Παπάζογλου σταμάτησαν ενώ φέτος αποχώρησαν Δαρίδης, Κώστας και Ανέστης Δαλακούρας και πιθανότατα και ο Σταύρος Κασαμπαλής, η περίπτωση του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.