Αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση του Κώστα Μπανιώτη για την Βραζιλία

 

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Κώστας Μπανιώτης για την Βραζιλία. Ο κομοτηναίος άλτης του ύψους αναχωρεί την Τετάρτη για το Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά συνεχίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή τις προπονήσεις του στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι προπονήσεις είναι διπλές, πρωί και απόγευμα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο προκριματικός όσο και ο μεγάλος τελικός του ύψους θα διεξαχθούν βραδινές ώρες στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στις 8.30 τοπική, 2.30 μετά τα μεσάνυχτα για την Ελλάδα.

Ο προκριματικός έχει προγραμματιστεί στις 14 Αυγούστου και ο μεγάλος τελικός, αν όλα πάνε καλά και ο Μπανιώτης καταφέρει να προκριθεί, στις 16 του μηνός (ξημερώματα 17 Αυγούστου στην Ελλάδα). Ως γνωστόν το ThrakiSportS με την παρουσία του στην Βραζιλία θα εστιάσει ιδιαίτερα στην συμμετοχή του Κώστα Μπανιώτη.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή εδώ η ιστοσελίδα είναι κοντά σε όλες τις προσπάθειες όλων των αθλητών της Θράκης όλων των αθλημάτων και ειδικά στην περίπτωση του Μπανιώτη βρέθηκε κοντά τόσο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας το 2013 όταν και ζήσαμε τον συγκλονιστικότερο τελικό ύψους όλων των εποχών όσο και πιο πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here