Στην κορυφή! Πρωταθλητές Ελλάδας στέφθηκαν οι Χρήστος Ποιμενίδης και Λάμπρος Χατζίδης

 

Πρωταθλητές Ελλάδας 2016 στοJunior Beach Volley Κ16 Παίδων αναδείχθηκαν ο Χρήστος Ποιμενίδης με τον Λάμπρο Χατζίδη, μετά τη νέα μεγάλη νίκη τους με 2-0 σετ, επί των Θεόφιλου Μαυρίδη και Μάριου Χότζα στον μεγάλο Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που έγινε το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Ιουλίου στον Σχινιά Αττικής.

Οι νεαροί πρωταθλητές, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας,  έκαναν… «σκούπα» στους Τελικούς, με πέντε «πεντακάθαρες» νίκες με 2-0 σετ, στους ισάριθμους  αγώνες που έδωσαν.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο και στον Λάμπρο, πως με πολύ θέληση και σκληρή δουλειά απέδειξαν ότι μπορούν  να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΘΡ και ο πρόεδρός της Ειρήναρχος Κεμανετζής.

«Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς τους, που τους συμπαρίστανται και τους βοηθούν, σε κάθε τους βήμα, καθώς και στο Σωματείο τους, τους προπονητές τους και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους και τους πιστεύουν. Μπράβο παιδιά. Το βολεϊκό μέλλον, είναι στα… «χέρια» σας!», καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ.