Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα και της αδερφή του Χουσεΐν Νταϊτσίκ που πέθανε στο μακελειό στο Μόναχο

«Μου έλεγε με αγωνία: φύγε. Μην κάθεσαι εδώ. Τρέξε να γλιτώσεις εσύ» λέει η 19χρονη Γκιουλφέρ, αδερφή του Χουσεΐν Νταϊτσίκ, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του Ιρανογερμανού δολοφόνου στο Μόναχο, προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του.

Στο χέρι της κρατάει την ασημένια καδένα που φορούσε ο αδερφός της την ημέρα που έπεσε νεκρός, και τη φοράει συνεχώς στο δεξί της χέρι. «Τη βλέπετε; Ήταν δική του. Δεν θα τη βγάλω ποτέ από πάνω μου. Είναι σαν να τον έχω μαζί μου», λέει στη Real News η Γκιουλφέρ.

«Ο αδερφός μου ζούσε ακόμα. Ο δράστης πλησίασε, τον είδε και τον πυροβόλησε, του έδωσε τη χαριστική βολή. Παρόλ’ αυτά δεν ξεψύχησε. Και μετά τις δύο σφαίρες έμεινε ζωντανός», μεταφέρει στη συνέχεια τα λόγια της κόρης του ο πατέρας των παιδιών, Σουλεϊμάν Ναϊτσίκ.

«Όλη αυτή την ώρα εμείς δεν γνωρίζαμε το παραμικρό. Κάποια στιγμή μας ενημέρωσε η φίλη τους δίχως, όμως, να μας αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Μα είπε μόνο ότι είχε χτυπήσει ο Χουσεΐν. Παρόλ’ αυτά εγώ επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με την καρδιά μου, πήγα για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Βέβαια, τα γερμανικά ΜΜΕ, δίχως να μιλήσουν με κανέναν από εμάς, έγραψαν μέχρι και ότι πέθανα. Εγώ ήμουν ζωντανός, δεν ίσχυε όμως το ίδιο και για το παιδί μου».

Πηγή: newsbeast.gr