Με την συμμετοχή έξι παιδιών απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου οι (κλειστές) προπονήσεις του Πανθρακικού!

 

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα του Πανθρακικού, φαίνεται πως υπάρχει και κάτι για το οποίο μπορεί και να δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον της ομάδας της Κομοτηνής που δεν είναι άλλο απο το γεγονός πως σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας για φέτος μετέχουν και έξι παιδιά απο τα τμήματα Υποδομής.

Οι έξι που αν προσθέσουν και τον Κομοτηναίο και τους Γιώργο Τζελέπη και Ψάλτη γίνονται έξι, καθώς ο νεότερος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε ποτέ στην μεγάλη κατηγορία προέρχεται απο τα τμήματα Υποδομής όμως απο πέρσι αποτελεί μέλος της επαγγελματικής ομάδας του συλλόγου, ενώ ο Ψάλτης ξεκίνησε απο τα τμήματα Υποδομής των “πράσινων” και αποτελεί και αυτός απο πέρσι μέλος της αντρικής ομάδας του Πανθρακικού.

Βλέπετε επισήμως στις προπονήσεις του Πανθρακικού μετέχουν 15 ποδοσφαιριστές απο τους οποίους οι έξι προέρχονται απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου, στους οποίους να σημειώσουμε πως έχουμε 3 Εβρίτες, 2 Κομοτηναίους και έναν Κρητικό.

Πάμε να δούμε όμως ποιά είναι αυτά τα έξι παιδιά που προπονούνται με την αντρική ομάδα του Πανθρακικού, ξεκινάμε απο τους δύο νεαρούς τερματοφύλακας που είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος και Γιάννης Παναγιώτου. Ο Παπαδόπουλος(πρώτος στην φωτο) κατάγεται  απο τις Φέρες Έβρου και προέρχεται απο την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά τον “Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης”, ο έτερος πορτιέρο είναι ο φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Παναγιώτου(δεύτερος στην φωτο) που είναι απο το Ηράκλειο με τους “πράσινους” απο τα τμήματα Υποδομής του Εργοτέλη.

Συνεχίζουμε με ένα απο τα ανερχόμενα ταλέντα της ομάδας της Κομοτηνής τον διεθνή αμυντικό Αποστόλη Βλαχόπουλο(τρίτος στην φωτο), ο Βλαχόπουλος κατάγεται απο την Δαδιά Έβρου και προέρχεται και αυτός απο την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά τον “Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης, ενώ μετά απο ακόμη μια εξαιρετική σαιζόν φορώντας και το περιβραχιόνιο στα τμήματα Υποδομής ο τρίτος Εβρίτης της παρέας Κωνσταντίνος Γκιντίδης(τέταρτος στην φωτο) που κατάγεται απο το Διδυμότειχο του δίνεται η ευκαιρία να λάβει μέρος στις προπονήσεις τις μεγάλης ομάδας.

Η παρουσία στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία για δύο παιδιά γέννημα θρέμμα του Πανθρακικού τους Κομοτηναίους Χακάν Βελή Μεχμέτ(έκτος στην φωτο) και τον εξαιρετικά ελπιδοφόρο και διεθνή Θανάση Κυριαλάνη(πέμπτος στην φωτο), που για την περίπτωση του όπως και του Βλαχόπουλου αρκετές ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον με τον Πανθρακικό όμως φαίνεται να έχει μάθει απο παλαιότερα λάθη και να θέλει να “κλειδώσει” δύο σημαντικά του ταλέντα για το μέλλον. Αυτό όμως δεν το κάνει μόνο με τους δύο αλλά και με τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά, άλλωστε αρκετές φορές έχει τονιστεί πως ο υποβιβασμός στην Football League αλλά και η δεδομένη οικονομική αδυναμία του συλλόγου την “αναγκάζει” να κάνει κάτι που θα έπρεπε να το κάνει εδώ και πολλά χρόνια να αξιοποιήσει τα ταλέντα που υπάρχουν στα τμήματα Υποδομής της.

Πέρα απο τα έξι παιδιά που σας αναφέραμε και τους Τζελέπη και Ψάλτη στις προπονήσεις του Πανθρακικού μετέχουν οι “παλιοί” Μπουγαΐδης, Γαβριηλίδης και Νικόλτσης αλλά και τα νέα αποκτήματα της ομάδας Κάρδαρης, Μωραΐτης, Ρουσσάκης και Κουσίδης