Υπο τις οδηγίες του Γιάννη Πρίμπα στα τελικά ο Κ.Ο. Ξάνθης! Η αποστολή και το πρόγραμμα

 

Με τον Γιάννη Πρίμπα να ανεβαίνει απο την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη για να κοουτσάρει την ομάδα ομάδα πόλο του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης αναχωρούν οι Ξανθιώτες κολυμβητές το πρωί της Πέμπτης για την συμπρωτεύουσα για την έναρξη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με στόχο την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Οι πολίστες του Κ.Ο.Ξάνθης ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους στην πισίνα του Le Chalet και δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες του για άνοδο στην Β’ Εθνική. Στον πάγκο για τους Ξανθιώτες θα είναι ο Γιάννης Πρίμπας, ο Μυτιληνιός πρώην αθλητής του ΚΟΞ, αγωνίστηκε στον Ξανθιώτικο σύλλογο για μια πενταετία, που μετά από μια λαμπρή καριέρα ως πολίστας εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί καριέρα προπονητή, παλαιότερα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και τα τελευταίας χρόνια ως προπονητής της εφηβικής ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου.

Στην πρεμιέρα των αγώνων της τελικής φάσης που ξεκινά την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν στις 21:00 τον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίστηκαν και στα μπαράζ της Θεσσαλονίκης οπού αναδείχτηκαν ισόπαλοι και προκρίθηκαν ισόβαθμοι στην κορυφή και αήττητοι.

Το ρόστερ της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται απο τους:

Ραμαδάν Ογλού Σιαμπάν

Τσάκαλος Γιάννης

Τσάκαλος Χρήστος

Παυλίδης Θοδωρής

Μόσχος Στέλιος

Μορβάκης Βασίλης

Χαμαλίδης Αντώνης

Μιχαλακίδης Χρήστος

Χρηστίδης Πασχάλης

Κυρατζόγλου Χάρης

Ορφανίδης Γιώργος

Προπονητής: Πρίμπας Γιάννης

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

programma