Απορρίφθηκε από Παναθηναϊκό και ΑΕ Λεμεσού αλλα συνεχίζει Κύπρο πρωην των ακαδημιών του Πανθρακικού

 

Την απόκτηση του Άγγελου Ζιούλη που αγωνιστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και στην συνέχεια αυτή του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε το ΘΟΪ Λακατάμιας που αγωνίζεται στην Β’ εθνική Κύπρου.

Ο Ζιούλης θυμίζουμε είχε μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό απο την ομάδα Κ20 του Πανθρακικού πρόπερσι, με την ομάδα της Αθήνας να τον αποκτά χάρις την θετική εισήγηση του Δημήτρη Σαραβάκου που εντυπωσιάστηκε απο τις εμφανίσεις του Ζιούλη στα μάτς με τους “πράσινους”, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα χρόνο αφού αγωνίστηκε μόνο στην ομάδα νέων. Πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την ΑΕ Λεμεσού με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ21 της Κύπρου.

Η ανακοίνωση:

«Ο νεαρός Άγγελος Ζιούλης έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και θα βρίσκεται μαζί μας στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο για να μας βοηθήσει στην υλοποίηση των φετινών μας στόχων.

Ο ελλαδίτης Άγγελος (1/2/1995) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθως ήλθε για δοκιμαστικά στην ΑΕΛ, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο για την περσινή χρονιά.

Αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και σαν μέσος. Στην προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα νέων κάτω των 21 Α Κατηγορίας. Είχε συνολικά 1350 λεπτά συμμετοχής σε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 6 γκολ και δέχθηκε 5 κίτρινες κάρτες.

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματά μας».