Volley League: Εξασφάλισε αδειοδότηση κατά πλειοψηφία και με αστερίσκους η Ορεστιάδα

 

Στην αδειοδότηση ακόμα πέντε ΤΑΑ, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό του ΑΟ Ορεστιάδας, προχώρησε την Τρίτη η ΕΣΑΠ. Τα άλλα είναι ο Φοίνικας Σύρου, η Κηφισιά, ο Παμβοχαϊκός και ο Φοίνικας Σύρου.

Ωστόσο για την Ορεστιάδα η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, αφού διαφώνησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης στην τριμελή επιτροπή που έχει συσταθεί, ο οποίος και μειοψήφισε.

Επίσης, η αδειοδότηση είναι με… αστερίσκους, αφού τελεί υπό την αίρεση της τήρησης του προταθέντος εκ μέρους του ΤΑΑ διακανονισμού για έναν Έλληνα αθλητή, η οφειλή στον οποίο αποτελεί το 2,7% του συνόλου των ποσών των συμβολαίων του ΤΑΑ.

Yπενθυμίζεται ότι από την περασμένη εβδομάδα, κατά την πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, είχαν δοθεί άδειες σε άλλες πέντε ομάδες, ανάμεσά τους και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η ΕΣΑΠ αναφέρει τα εξής:

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από τους Χρήστο Ηλιάδη εκπροσώπου της ΕΣΑΠ, Γιώργου Διονά εκπροσώπου ΕΟΠΕ και Βασίλη Μηνούδη εκπροσώπου ΠΑΣΑΠ.
Αδειοδοτήθηκαν τα ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός που προσκόμισαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Επίσης αδειοδοτήθηκε το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 που προέβη κατά την διαδικασία και με την διαμεσολάβηση της επιτροπής σε διακανονισμούς των οφειλών του.
Ειδικά ως προς το ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας η αδειοδότηση έγινε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ) και τελεί υπό την αίρεση της τήρησης του προταθέντος εκ μέρους του ΤΑΑ διακανονισμού για έναν μόνον Έλληνα αθλητή η οφειλή στον οποίο αποτελεί το 2,7% του συνόλου των ποσών των συμβολαίων του ΤΑΑ.