Ολοκλήρωσε το καμπ στην Θεσσαλονίκη και αναχωρεί για το Ρίο ο Χρήστος Κατραντζής

 

Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο Χρήστος Κατραντζής και οι συναθλητές του το καμπ που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε ώρες… Ρίο, πέφτοντας στην πισίνα δηλαδή αργά το βράδυ ώστε να εγκλιματιστούν με τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στην Βραζιλία.

Ως γνωστόν, η κολύμβηση αποτελεί το πιο δημοφιλές άθλημα της πρώτης εβδομάδας των Ολυμπιακών Αγώνων και για λόγους τηλεθέασης έχει αποφασιστεί οι τελικοί να διεξάγονται κοντά στα… μεσάνυχτα τοπική ώρα, που θα είναι prime time ζώνη για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα περισσότερα μέλη της ελληνικής αποστολής της κολύμβησης βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, ανάμεσά τους και ο θρακιώτης Χρήστος Κατραντζής που έχει δηλωθεί στις σκυταλοδρομίες 4χ100 ελεύθερο και 4χ100 μεικτή ομαδική ως μέλος της Εθνικής μας.

Κατά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, δεν έχασε την ευκαιρία για μερικές… σέλφι με φόντο τον Λευκό Πύργο, έχοντας μαζί του τον Δημήτρη Κουλούρη, ενώ στην εικόνα διακρίνονται και η Άννα Ντουντουνάκη που επίσης θα ταξιδέψει Ρίο και η συναθλήτριά τους Στέλλα Αλεξανδρίδου.

Πλέον όμως ο Χρήστος Κατραντζής βρίσκεται στην Αθήνα και… ετοιμάζει βαλίτσες. Ο Θρακιώτης κολυμβητής αναχωρεί για το Ρίο το απόγευμα με το πρώτο μέρος της κολυμβητικής αποστολής. Υπενθυμίζεται ότι ήδη βρίσκεται στην Βραζιλία η ομάδα της κωπηλασίας από την Ελλάδα.

Ο Κατραντζής αναμένεται να αναχωρήσει περίπου στις οκτώ το βράδυ και μετά από μια στάση στο Παρίσι. θα πετάξει απευθείας για Ρίο όπου αναμένεται να προσγειωθούν το πρωί της Τετάρτης τοπική ώρα, μεσημέρι προς απόγευμα στην Ελλάδα…