ΕΠΣ Έβρου: Τετραπλή ενίσχυση για τον Έβρο Σουφλίου που αποχαιρέτησε τέσσερις!

 

Στην ολοκλήρωση τεσσάρων μαζεμένων μεταγραφών προχώρησε ο Έβρος Σουφλίου που ενισχύθηκε με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών απο την Ομόνοια Λυκόφης και δύο απο τον ΑΟ Κορνοφωλιάς, ενώ παράλληλα επισημοποίησε την αποχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών απο το περσινό ρόστερ. 

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Σουφλίου ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιώργου Λειβαδίτη και Γιώργο Ματθιουδάκη απο την Ομόνοια Λυκόδης όπως επίσης και την απόκτηση των Χρήστου Σιδερά και Στέλιου Ανδρονικίδη απο την ομάδα της Κορνοφωλιάς, ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα του Σουφλίου απέκτησε και τον Θανάση Δουλούδη(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε η αποχώρηση των Μεμέτ Εμρέ, Άγγελου Λειβαδιώτη, Λάμπρου Φακίτσα και του Πασχάλη Δραγανίδη, με τον τελευταίο να συνεχίζει στην Γ’ Εθνική καθώς συνεχίζει στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου αναφέρει:

Το ΔΣ του ‘Εβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Λειβαδίτη Γεωργίου (Ομόνοια Λυκόφης), Ματθιουδάκη Γεωργίου (Ομόνοια Λυκόφης), Σιδερά Χρήστου (ΑΟΚ) και Ανδρονικίδη Στυλιανού (ΑΟΚ) οι οποίοι και θα ενισχύσουν την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Παράλληλα αποχώρησαν από την ομάδα μας οι Δραγανίδης Πασχάλης, Μεμέτ Εμρέ, Λειβαδιώτης Άγγελος και Φακίτσας Λάμπρος. Τους ευχαριστούμε για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.
Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι πλην των τεσσάρων προαναφερθέντων παιχτών κανείς άλλος δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα, όλοι παραμένουν κανονικά στο ρόστερ και υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας μας για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αποφασίστηκε επίσης ότι για να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί προσωπικοί λόγοι και αυτό θα γίνει μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης του.
Τέλος απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο του Έβρου Σουφλίου να σταθεί δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. και να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στο επίπεδο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.