Έχοντας παρέα τον πατέρα της Τάσο και κρυφή ελπίδα το μετάλλιο, αναχώρησε για το Ρίο η Άννα Κορακάκη

 

Αποτελεί μια από τις κρυφές ελπίδες της χώρας ακόμα και για μετάλλιο. Ίσως την πιο μεγάλη από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Ο λόγος για την Άννα Κορακάκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια στην σκοποβολή, που αναχώρησε και αυτή για το Ρίο όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε ένα από τα πιο περίεργα αθλήματα, όπου έχουν παρουσία αθλητές όλων των ηλικιών.

Η πρωταθλήτρια από την Δράμα έφυγε για την Βραζιλία παρέα με τον πατέρα, προπονητή και… συναθλητή της Τάσο, ο οποίος ωστόσο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Ρίο παρά μόνο ως συνοδός της κόρης του. Μαζί της έχει τις ευχές των Ελλήνων φιλάθλων.

Οι ευχές όλων είναι με την επιστροφή της, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Παυλίδης να την καλέσει στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή για να την τιμήσει για την διάκρισή της. Αν και η Περιφέρεια θα έπρεπε ήδη να έχει τιμήσει τους αθλητές από την ευρύτερη περιοχή μας που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δεν πειράζει όμως! Μαθημένοι είναι οι αθλητές πως οι πολιτικοί έρχονται στις υποδοχές και διοργανώνουν φιέστες κατόπιν εορτής, κυνηγώντας ουσιαστικά λίγη λάμψη από τους ολυμπιονίκες μας ποζάροντας δίπλα τους στις φωτογραφίες.