Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανθρακικός με… άγνωστο ρόστερ και μακριά από τα (αδιάκριτα;) βλέμματα των δημοσιογράφων

 

Η ομάδα του Πανθρακικού ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, μακριά από κάμερες, μικρόφωνα και αδιάκριτα βλέμματα δημοσιογράφων.

«Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, και οι συνεργάτες του φόρεσαν για πρώτη φορά τη φόρμα της ομάδας μας, με την προπόνηση να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής με μπάλα και δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό των παικτών που έλαβαν μέρος στην προπόνηση δεν δόθηκαν, αλλά λέγεται ότι ξεπερνούσαν τους 20, αν και επισήμως αυτήν την στιγμή οι Κομοτηναίοι διαθέτουν μόλις πέντε παίκτες στο ρόστερ με συμβόλαιο από πέρσι συν τους δύο που ανακοίνωσαν πριν λίγο.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 το απόγευμα, και θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού και πάλι χωρίς οι δημοσιογράφοι να έχουν δικαίωμα πρόσβασης και παρακολούθησής της.