Στόχος η παραμονή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με τον νέο του πρόεδρο

 

Η συγκρότηση ομάδας με μειωμένο μπάτζετ που θα έχει στόχο την παραμονή στην Α1 Κατηγορία! Αυτός είναι ο στόχος της νέας διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όπως ειπώθηκε δια στόματος του νέου του προέδρου Αντώνη Χατζησταύρου.

Οι μεγαλοστομίες του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος αλλά και οι εποχές που ο Εθνικός έπαιζε σε τελικούς πρωταθλήματος ή λιγκ καπ με τον Ολυμπιακό δείχνουν να έχουν παρέλθει. Η υπέρβαση που έκανε η διοίκηση Τζίμα δεν έφερε τον πολυπόθητο τίτλο παρά άφησε μόνο χρέη και πλέον αυτά βαρύνουν τις νέες διοικήσεις.

Πέρυσι ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνοντας είχε υποστηρίξει ότι θα δημιουργήσει ένα τριετές πλάνο εξυγίανσης, με στόχο στο διάστημα αυτό να υπάρχει ανταγωνιστικό σύνολο και να μειωθεί μεν το μπάτζετ αλλά όχι και η ποιότητα της ομάδας.

Φέτος ωστόσο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και ευθύς εξαρχής τέθηκε ως στόχος η… παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, παρόλο που τελικά ο Εθνικός ήταν μία από τις μόλις πέντε ομάδες που εξασφάλισαν αδειοδότηση από την πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής.

Βέβαια, είναι προφανές ότι ο Εθνικός δεν είναι σε θέση να ελπίζει στις ονειρικές ευρωπαϊκές χρονιές της περασμένης τριετίας, αλλά είναι απολύτως σαφές ότι στο πρωτάθλημα υπάρχουν και ομάδες που είναι σε χειρότερη μοίρα από τον ίδιον.

Με έξυπνες κινήσεις μπορεί να διεκδικήσει πολλά, αλλά το μεγάλο ζήτημα που έχει αυτήν την στιγμή είναι η μεγάλη φυγή των εβριτών παικτών του, κάτι που κινδυνεύει να αποξενώσει την ομάδα από τον κόσμο της, που θέλει να βλέπει πρωτίστως δικά του παιδιά στο γήπεδο.

Ήδη έφυγαν οι αδερφοί Κώστας και Ανέστης Δαλακούρας και ο Άκης Δαρίδης. Αν αποφασίσει την φυγή και ο Σταύρος Κασαμπαλής, τότε θα χρειαστεί πολύς κόπος για να πειστεί ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει μια ομάδα που εξ αρχής δηλώνει ότι θα δώσει μάχη για την παραμονή, έχοντας περισσότερους “μισθοφόρους” παρά δικά της παιδιά στο ρόστερ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here