Photos: 20 κλικ απο την πρώτη προπόνηση των Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη

 

Με αρκετά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία της στο προπονητικό της κέντρο στα Πηγάδια η ομάδα Κ-20 της Ξάνθης.

Μετά το σχετικό καλωσόρισμα και την ομιλία απο τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά και τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας Περικλή Καλογιάννη στα 19 παρόντα μέλη της ομάδας, μοναδική απουσία ο Κωνσταντίνος Χατζής και ο Γιάννης Μίχογλου που είναι σε κατάσταση αποκατάστασης.

Στην ομιλία του ο Νίκος Κεχαγιάς τόνισε στους νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αποτελούν μέλος της τελευταίας βαθμίδας των τμημάτων Υποδομής της Ξανθιώτικης ΠΑΕ και θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα, τέθηκαν οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι υποχρεώσεις των μελών του συλλόγου, καθώς στόχος δεν είναι η τόσο η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Νέων όσο να γίνουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούν επαγγελματίας αλλά και το βασικότερο να γίνονται καλύτεροι καθημερινά τόσο ως αθλητές όσο και ως άνθρωποι.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπο τις οδηγίες των γυμναστών του συλλόγου Κώστα Προδρομίτη και Ηλία Καραλίδη όπως και τον γυμναστή τερματοφυλάκων Νίκο Καλαϊτζή που ανέλαβε τον κίπερ της ομάδας Νεόφυτο Σαββίδη, ενώ  στην συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα. Το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Το παρών στην πρώτη της ομάδας έδωσαν επίσης ο γυμναστής των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων του συλλόγου Κυριάκος Παπαδόπουλος ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Αλέξανδρος Βαρταπετιάν και ο γιατρός Γιάννης Κουτσογιάννης, όπως φυσικά και αρκετοί γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 11 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ17 ΚΑΙ ΤΑ 10 ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ Κ20

ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 15 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ Κ20 ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Παρακάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ…