Γ’ Εθνική: Μια δωδεκάδα μεταγραφές για τον Ορφέα Ξάνθης! Οι “γνωστοί” και οι “εκπλήξεις”(+photos)

 

Ξεκίνησε το απόγευμα της  Δευτέρας η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για την συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με το κλου αναμφισβήτητα πέρα απο την προπόνηση και την παρουσίαση του προέδρου Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και του προπονητή Παναγιώτη Καμαράκη να είναι οι παρουσίαση των δώδεκα των αριθμό μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Και είχε αρκετό ενδιαφέρον καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας επέλεξε να κρατήσει για έκπληξη αρκετά απο τα νέα αποκτήματα της ομάδας, επιλέγοντας μέχρι την πρώτη προπόνηση να ανακοίνωση τους 4 απο τους 12 ποδοσφαιριστές που εν τέλει αποκτήθηκαν. Οι τέσσερις “γνωστοί” νεοαποκτηθέντες του Ορφέα ήταν ο τερματοφύλακας Γιάννης Ρούφους(θυμηθείτε ΕΔΩ), οι μέσοι Μιχάλης Κωτίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(θυμηθείτε ΕΔΩ) και ο επιθετικός Κώστας Ξαντινίδης(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Πάμε τώρα στους οκτώ  που παρουσιάστηκαν σήμερα με αρκετούς εξ’ αυτούς αναμφίβολα να ξαφνιάζουν ευχάριστα δείχνοντας έτσι και την διάθεση των ιθυνόντων της ομάδας ο Ορφέας να είναι πρωταγωνιστής και στην Γ’ Εθνική. Άλλωστε δεν είναι μικρό πράγμα το γεγονός πως οι διοικούντες της ομάδας της Ξάνθης κατάφεραν να πείσουν να φορέσουν τα “κιτρινόμαυρα” δύο ποδοσφαιριστές με παραστάσεις απο Β’ και Γ’ Εθνική, ο λόγος για τους δύο Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές Αντώνη Χαριτίδη που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκη(δεύτερη στον όμιλο της στην Γ’ Εθνική) και επίσης  Ξανθιώτη αμυντικό αυτή την φορά Γιώργο Κατρανίτσα που πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ενώ ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η μεταγραφή του Ξανθιώτη μπακ Νίκου Κούτρα που πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική ενώ παλαιότερα στα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού.

Πέρα όμως απο τα τρία παιδιά με παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Ορφέα έδειξε για ακόμη μια φορά ότι πρωταρχικός της στόχος είναι  αξιοποιήσει παιδιών απο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Για αυτό το λόγο αποκτήθηκε ο Ανδρέας Δασκαλάκης απο την ομάδα της Βιστωνίδας, ο Καδήρ Κεχαγιά απο την ΑΕ Ξάνθης παίκτης που ξεκίνησε απο την Ακαδημία του Ορφέα, ο Νίκος Μελισσόπουλος απο τον Αστέρα Μαγικού με τον Ορφέα να κάνει το “κόλπο γκρόσο” για να τον πάρει μέσα απο αρκετούς διεκδικητές, και ο γκολκίπερ Θεόδωρος Αθανασίου απο την Ασπίδα Ξάνθης που μαζί με τον Ρούφο ήταν το δίδυμο της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup που εκπροσώπησαν την χώρα στο Σαν Μαρίνο. Ενώ η ομάδα του Ορφέα προχώρησε στην απόκτηση και του Βαγγέλη Βουλγαρίδη απο την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη.

Στην κεντρική φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα έντεκα απο τα δώδεκα αποκτήματα του Ορφέα, έλειπε ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού που είναι φαντάρος, ενώ στις επόμενες φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να δείτε τα νέα αποκτήματα της ομάδας της Ξάνθης ανά θέση, ξεκινώντας απο τους γκολκίπερ Ρούφο και Αθανασίου, τους αμυντικούς Κατρανίτσα, Βουλγαρίδη, Κούτρα και Δασκαλάκη, τους μέσους Καδήρ Κεχαγιά, Μελισσόπολο και Κωτίδη, και τους επιθετικούς Χαριτίδη και Ξαντινίδη.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Ξάνθης πέρα απο τις 12 μεταγραφές που ήδη ολοκλήρωσε συνεχίζει το σαφάρι της για την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών τουλάχιστον που θα γεμίσουν ακόμη περισσότερο το οπλοστάσιο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ