ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσε Ντουμπάν και το πρώτο φιλικό ο Άρης Αβάτου

 

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ενίσχυση του ρόστερ του φιλόδοξου Άρη Αβάτου που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τουράν Ντουμπάν απο την ΑΕ Ξάνθης, φτάνοντας έτσι τις 15 μεταγραφές, περισσότερες απο κάθε άλλη ανταγωνίστρια της στην Α1 κατηγορία.

Ο κόουτς της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης βλέπει με ικανοποίηση την ενίσχυση του ρόστερ να προχωρά με την ομάδα του Αβάτου να διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή να χτίζουν ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο με λύσεις σε όλες τις θέσεις.  Παράλληλα όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο το πρώτο φιλικό τεστ της χρονιάς απέναντι στον Αετό Τοξοτών.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Τουράν Ντουμπάν αναφέρει:

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΝΤΟΥΜΠΑΝ ΤΟΥΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΙΚΟΥ
ΟΡΦΕΑ Ν.ΑΜΙΣΣΟΥ
Α.Ε.ΞΑΝΘΗΣ
ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ
Ο ΝΤΟΥΜΠΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΝΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Ενώ η ανακοίνωση για το πρώτο φιλικό της χρονιάς αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/7/16 ΚΑΙ ΩΡΑ 18″00 ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΘΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ.