Δήλωσαν εγγράφως αποχώρηση οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης από το φάιναλ φορ του μπιτς χάντμπολ γυναικών

 

Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες να πανηγυρίζαμε την διπλή παρουσία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί.

Ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης αποχώρησε εγγράφως από την διεκδίκηση του τροπαίου στις γυναίκες. Έτσι τελική φάση στις γυναίκες θα διεξαχθεί με διαφορετικό σύστημα και όχι αυτό των ημιτελικών και τελικών όπως οι άνδρες.

Συγκεκριμένα, οι τρεις εναπομείνασες ομάδες, ανάμεσά τους και ο Σπάρτακος της Μάγδας Κεπεσίδου,  θα συναντηθούν μεταξύ τους (σε σύστημα μία προς όλες) με βαθμολογία. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αγωνισθούν μεταξύ τους στον τελικό, ενώ η ομάδα που θα μείνει στην 3η θέση θα πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Κανονικά θα λάβουν πάντως μέρος οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στους άνδρες, όπου και αποτελούν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Κατόπιν αυτών των αλλαγών, το πρόγραμμα της τελικής φάσης σε άνδρες και γυναίκες διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016
17:30 Τεχνική σύσκεψη
19:00 Σπάρτακος Goalbet- ΑΟ Άνοιξης (Γυναίκες Α’ φάση)
20:00 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- ΑΟ Άνοιξης (1ος ημιτελικός Ανδρών)
21:00 ΑΟΑ Καστοριάς- Σπάρτακος Goalbet (Γυναίκες Α’ φάση)
22:00 ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Κιλκίς (2ος ημιτελικός Ανδρών)

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016
15:00 ΑΟΑ Καστοριάς- ΑΟ Άνοιξης (Γυναίκες Α’ φάση)
16:00 Μικρός τελικός Ανδρών (θέσεις 3-4)
17:00 Τελικός Γυναικών (θέσεις 1-2)
18:00 Τελικός Ανδρών (θέσεις 1-2)
19:00 Απονομές