Παραμένει στον Πανθρακικό ο Μπουγαΐδης! Πέντε ακόμα από το περσινό ρόστερ μένουν Κομοτηνή

 

Το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό θα τιμήσει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, παρόλο που τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για το αντίθετο, αφού ακούστηκε ακόμη και ότι προτάθηκε στον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ενημέρωσε τους Θρακιώτες ότι θα συνεχίσει κανονικά στην Κομοτηνή την επόμενη σεζόν. Και δεν είναι ο μόνος από το περσινό ρόστερ, αφού υπάρχουν άλλα τρία συμβόλαια (Τζελέπης, Γαβριηλίδης, Νικόλτσης), και όχι τέσσερα όπως αναφέρει το δημοσίευμα καθώς ο Γιούδας μαζί με τον Ρούσσο θα αγωνίζονται τη νέα σαιζόν στον Ηρακλή(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Βέβαια υπάρχει και ένα πέμπτο, αυτό του Μουδούρογλου, αλλά μετά την προσφυγή του είναι εξαιρετικά απίθανο να παραμείνει και να αγωνιστεί για τον σύλλογο, ανεξαρτήτως της έκβασής της.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τα έχει βρει με την ομάδα και θα μείνει στον Πανθρακικό και ο Χάρης Ψάλτης, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε σε τρία ματς στη Σούπερ Λίγκα. Έτσι (υποτίθεται ότι) «θα υπάρχει ένας κορμός από την περσινή ομάδα».

Στον Πανθρακικό κάνουν πυρετωδώς κινήσεις τις τελευταίες ώρες έτσι ώστε στην πρώτη προπόνηση, που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Δευτέρα (25/7) να είναι «παρών» το 80% του ρόστερ της ομάδας, όπως άλλωστε αναφέρθηκε και στην συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίαση του Ανυφαντάκη την Παρασκευή.