Ανακοίνωσε την (πρώην Miss Thraki) Ιωάννα Γίτση ο ΑΟ Σουφλαρίων

 

Τέτοια εποχή πριν από δύο χρόνια η Ιωάννα Γίτση, που τότε αγωνιζόταν στην Νίκη Αλεξανδρούπολης και ολοκλήρωνε τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αναδεικνυόταν Miss Thraki στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς.

Πλέον έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της και έχοντας φύγει από την Θράκη, συνεχίζει την ενασχόλισή της με το βόλεϊ. Πέρυσι έπαιζε στην πατρίδα της και με την Λάρισα αγωνιζόταν στην Α2 Γυναικών, φέτος όμως πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Σουφλαρίων που αγωνίζεται στην ΕΣΠΕΚΕΛ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τις αθλήτριες Καραναστάση Κατερίνα και Γίτση Ιωάννα και την επάνοδο της αθλήτριας του συλλόγου, Καρανικόλα Ειρήνης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Gitsi Ioanna-456789Ειδικά σε σχέση με την Γίτση αναφέρει: «Η Ιωάννα Γίτση είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου.

Η Ιωάννα την αγωνιστική περίοδο 2015-16 αγωνιζόταν με  την ΕΑΛ Λάρισας  στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών  και  κατα τη διάρκεια των σπουδών της στην Κομοτηνή  αγωνιζόταν σε ομάδα της πόλης».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αρκετά αγαπητή σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή αθλήτρια, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με το πέρασμά της από την Θράκη, συνεχίζει την πορεία της στην ιδιαίτερη πατρίδα της.