Το ξέσπασμα του Βασίλη Στοάκη από την Χαλκίδα μετά την ήττα της Εθνικής Νέων από την… Ισλανδία

Η Ισλανδία έκανε το «μπαμ», νίκησε την Ελλάδα με 70-67 έχοντας ως ηγέτη τον δικό της… Κάρι και πήρε την άνοδο για την Α’ Κατηγορία του Ευρωμπάσκετ.  Ωστόσο η Εθνική Νέων έχει άλλη μία ευκαιρία ανόδου στον μικρό τελικό με τους Κροάτες (24/7, 18:45).

Οι αγώνες διεξάγονται ως γνωστόν στην Χαλκίδα, όπου βρίσκεται και ο Βασίλης Στοάκης της ΑΕ Κομοτηνής, παρακολουθώντας από κοντά την διοργάνωση. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα δεν άφησε ασχολίαστη την ήττα, σε ανάρτησή του στο facebook. Αντιγράφουμε:

Η σημερινή ήττα δυστυχως ηταν μάθημα ζωής, που πρέπει να μας μείνει χαραγμένο για παντα…
1) Στον αθλητισμό δεν υποτιμάς ποτέ. Σημερα η εθνικη ηταν πνευματικά ανεπαρκής και παρουσιάστηκε υπεροπτική απέναντι σε ενα μαχητικό σύνολο.. Παίχτες και προπονητές υπό του μηδένος.
2) οι παίχτες δεν σεβάστηκαν τον κοσμο που απο την πρωτη ημερα τους αγκάλιασαν, γέμισαν το κλειστο κάθε μερα και κυρίως ζούσαν για αυτο το δεκαήμερο. Περίμεναν χαρα και αυτοι τους έδωσαν πίκρα και δεν χειροκροτησαν καν στο τέλος τον κοσμο.
3) Δικαιούσε να χάσεις, υποχρεούσαι ομως να μείνεις στο τέλος και να συγχωρείς τον αντίπαλο νικητή, ιδιαίτερα οταν δεν σε προκάλεσε ουτε στιγμή. Αδικαιολόγητο να φευγεις χωρις να συγχαρεις. Απαράδεκτοι… Αντιθετα μπράβο στον κοσμο για το χειροκρότημα στους νικητές.
4) Για χρονιες γραφικές συμπεριφορές “υπερηλίκων” προέδρων εχουμε κουραστεί να γράφουμε… Φτάνει, κούρασε…
5) οχι απο την Ισλανδία ρε μάγκες..