Ξανασμίγουν μετά από 15 χρόνια… στον Αστακό Κουλουριώτης και Κουταλιανός

Από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Κομοτηνή και μετά από 15 περίπου χρόνια που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα βρεθούν στον ίδιο πάγκο και στην πρωταθλήτρια ομαδα της Β’ Εθνικής που έσπασε πέρυσι όλα τα ρεκόρ, τον Άιολο Αστακού, ο Χάρης Κουλουριώτης και ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Η ανακοίνωση του Αίολου Αστακού που αν και ο νεοφώτιστος ενισχύθηκε σημαντικά αναφέρει: “Ο ΑΜΣ Αίολος Αστακού καλωσορίζει με μεγάλη του χαρά τον Χάρη Κουλουριώτη, ο οποίος αποτελεί τη νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο ως άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Κουταλιανού. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

koutalianos-koulouriotisΟ νέος βοηθός προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1980 και έχει επί σειρά ετών επιτυχημένη παρουσία τόσο στα ελληνικά γήπεδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Κουλουριώτης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Κομοτηνής και στη συνέχεια μετά το πέρας των σπουδών του ασχολήθηκε με τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων. Το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009, φτάνοντας μέχρι την Α1. Έκτοτε μονιμοποιήθηκε στα μεγάλα σαλόνια. Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη. Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στον Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και την τελευταία διετία ήταν στο πλευρό του μέχρι πρότινος προπονητή του Ρεθύμνου, και βοηθού του Κατσικάρη στην Εθνική Θανάση Σκουρτόπουλου.

Μετά τη συμφωνία με τον Αίολο, δήλωσε στο aiolosastakou.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νέα συνεργασία που αρχίζει. Γνωρίζω πως στην ομάδα όλοι δουλεύουν με την προοπτική ακόμα μεγαλύτερων διακρίσεων ύστερα απο τις συνεχόμενες ανόδους που έχουν ήδη επιτευχθεί. Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να προσφέρω τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση, στοχεύοντας αρχικά σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2”.