Οι πρώτες δηλώσεις του Κολομβιανού Γουίλιαμ Αλεξάντερ Λουκουμι Ρεστρέπο ως παίκτη του ΑΟΟ

 

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Αθλητικός Όμιλο Ορεστιάδας για να δείξει τις ικανότητές του είναι ο νεαρός Γουίλιαμ Αλεξάντερ Λουκούμι Ρεστρέπο.

Ο 22χρονος Κολομβιανός ακραίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «πράσινων» στο VolleyPlanet τόνισε: «Αυτή η μεταγραφή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Είμαι σε επικοινωνία με την ομάδα μου για το ταξίδι και τον ερχομό μου στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στο εξωτερικό και σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και με διεθνή πρεστίζ. Κάτι που το διαπίστωσα και στην Τουρκία όταν και βρέθηκα για προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας. Είμαι ανυπόμονος να κάνω το ταξίδι και να έρθω στην Ορεστιάδα».

Μάλιστα αν όλα πάνε καλά ο Γουίλιαμ Αλεξάντερ Λουκούμι Ρεστρέπο δεν θα είναι μόνος του στην Ορεστιάδα καθώς θα έρθει στον Έβρο μαζί με τον Χουάν Καμίλο Αμπουίλα που είναι συμπαίκτες και στην Εθνική, αφού όπως έχει γράψει και το ThrakiSportS, ο Κολομβιανός πασαδόρος αναμένεται να ανανεώσει με τους «πράσινους» και για τη νέα χρονιά.