Γ’ Εθνική: Πρώτη με έντονο Θρακιώτικο χρώμα για την Καβάλα

 

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τον Α.Ο. Καβάλας που πέρα απο την πρώτη που διεξήχθη στο βοηθητικό του “Ανθή Καραγιάννη” πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός για τους “αργοναύτες”.

kavala protiΗ ομάδα της Καβάλας που φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει κινηθεί αρκετά δυναμικά την μεταγραφική περίοδο οπού ήδη έχει αποκτήσει 7 παίκτες, με τους τέσσερις εξ’ αυτών μάλιστα να έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Θράκης. Ο λόγος για τους Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές Αντώνη Λαδάκη(Πανθρακικός) και Τάσο Φραγκούλη(Πανθρακικός, Έβρος Σουφλίου), τον Ξανθιώτη Αλέξανδρο Μελισσόπουλο και τον Εβρίτη γκολκίπερ Κωνσταντίνο Συριτούδη. Οι άλλοι τρεις είναι οι Γιαλούσης, Κασαπάκης και Ζλατκόφσκι.

Ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τεχνικός διευθυντής στον ΑΟΚ είναι ο Βλάσης Καζάκης με καταγωγή απο τον Ίασμο και παρουσία σε Ξάνθη και Πανθρακικό, ενώ στον ΑΟΚ αγωνίζονται ο Χάρης Παππάς που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ξάνθης όπως και ο Δαμιανός Δελλής, ενώ ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους “κυανόλευκους” και οι Εβρίτες Γιώργος Λίτσκας και Παύλος Σταματόπουλος.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Καβάλας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 11 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί μέχρι τώρα να δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια. Αρχικά το Σάββατο 30 Ιουλίου, στο “Βερούλειο” στάδιο με την ΑΕ Καβάλας, την Κυριακή 7 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βόλακα με τον Πανθρακικό και το Σάββατο 27 Αυγούστου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” εκ νέου με τον Πανθρακικό.