Γ’ Εθνική: Και επίσημα παίκτης του Πανθηραϊκού ο πρώην “πράσινος” Πόνσε!

 

Στην πραγματοποίηση ακόμη μιας σημαντικής μεταγραφής  προχώρησε ο Πανθηραϊκός την Παρασκευή, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σέρχιο Πόνσε.

Ο Αργεντινός μέσος ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, σε Πανθρακικό, ΑΕΛ,Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό και Παναιγιάλειο, είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση των νησιωτών.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, απέμεναν τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο κυκλαδιτικό συγκρότημα, έγινε χτες με τον παίκτη να ταξιδεύει μαζί με τον μάνατζερ του στην Σαντορινή προκειμένου να διεκπεραιώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες αυτής.

Θυμίζουμε πως στην πολύ φιλόδοξη ομάδα της Σαντορίνης, αν και νεοφώτιστη, θα βρίσκονται και άλλοι τέσσερις με παρουσία στην Θράκη καθώς εκεί θα αγωνίζονται οι Γιώργος Λαζαρίδης (θυμηθείτε ΕΔΩ) και Ανδρέας Μκρτσιάν (θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και ο Ξανθιώτης προπονητής τερματοφυλάκων Βάιος Ιγκιτιάν (θυμηθείτε ΕΔΩ), όπως και ο τεχνικός της ομάδας Μανώλης Παπαματθαιάκης που εργάστηκε στην Ξάνθη ως βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σέρχιο Ντάνι Πόνσε.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας κατάγεται από την Αργεντινή και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τσακαρίτα Τζούνιορς, Πανθρακικό, Ντεπορτίβο Μορόν, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανηλειακό και Παναιγιάλειο.

Καλωσορίζουμε το Ντάνι στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.»