Αναχώρησαν για Βώλακα τα Τρίκαλα με πέντε Θρακιώτες στην αποστολή!

 

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στο Βώλακα Δράμας αναχώρησε το πρωί η ομάδα των Τρικάλων, που θα πραγματοποιήσει στο ίδιο αθλητικό κέντρο με τον Πανθρακικό την προετοιμασία της για τη νέα σαιζόν στην Football League.

Η ομάδα των Τρικάλων που εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές της κινήσεις στην αποστολή της θα έχει και πέντε ποδοσφαιστές με παρουσία σε ομάδες της Θράκης, ως επί το πλείστον στον αντίπαλο της φέτος Πανθρακικό. Άλλωστε απο την ομάδα της Κομοτηνής ο ΑΟΤ απέκτησε δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως τον Κομοτηναίο φορ Δημήτρη Χασομέρη αλλά και τον Τούρκο μέσο Ντένιζ Μπαϊκαρά που όπως και ο Χασομέρης πέρα απο τον Πανθρακικό έχουν αγωνιστεί και στην Ξάνθη.

Πέρα όμως απο τις δύο μεταγραφές στα Τρίκαλα απο πέρσι αγωνίζεται ο Κομοτηναίος μέσος με παρουσία και στον ΠΑΟΚ, Χουσείν Μουμίν, ο άλλοτε αμυντικός του Πανθρακικού και εκ των αρχηγών των Τρικάλων, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης και επίσης εκ των αρχηγών των Τρικάλων, Παντελής Ριζογιάννης.

Στην αποστολή για τον Βώλακα βρίσκονται οι:

Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Φίλιππος Σαχσανίδης
Νίκος Γιδόπουλος
Νίκος Βουτσελάς
Μανώλης Νικολακάκης
Χρήστος Νιάρος
Βασίλης Γκόλιας
Αχιλλέας Σαρακατσάνος
Ντάνιελ Γκάσιτς
Γιώργος Παπαπαναγιώτου
Μιχαήλο Τόμκοβιτς
Κώστας Καρίκι
Παντελής Ριζογιάννης
Χουσείν Μουμίν
Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς
Φίλιπ Στογιάνοβιτς
Αλεξάντερ Ίλιτς
Σερτζίνιο
Δημήτρης Χασομέρης
Χρήστος Μίγκας
Στράτος Δουκάκης
Γιάννης Τοπτίδης
Στεφάν Ράσιτς
Ντενίζ Μπαϊκαρά
Νίκος Κουσκουνάς