Τεράστια μεταγραφή για την Δόξα Δράμας! Πήρε για την γραμμή κρούσης τον Δημήτρη Σουάνη!!!

 

Μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η Δόξα Δράμας, που  έχει ήδη δημιουργήσει ρόστερ υψηλού επιπέδου και αυτομάτως καθίσταται φαβορί για την άνοδο από τον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου θα μετέχουν ακόμα ο Ορφέας Ξάνθης και η Δόξα Προσκυνητών.

Η διοίκηση των «Μαυραετών» υποδέχτηκε στα γραφεία του συλλόγου τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και του Πανθρακικού Δημήτρη Σουάνη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και άμεσα ανακοινώθηκε, όντας η 11η φετινή μεταγραφή για το συγκρότημα του (κομοτηναίου) Κώστα Βασιλακάκη,

Ο 31χρονος επιθετικός από τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής αγωνίστηκε πέρσι στην Κέρκυρα, όπου κατέγραψε 26 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε οι Φαίακες να κερδίσουν την άνοδο τους στη Super League.

Έχει συνολικά 93 συμμετοχές και 10 τέρματα στην Α Εθνική, 139 και 26 αντίστοιχα στη Football League και 26 αγώνες με 1 γκολ από την παρουσία του στη Γ Εθνική τη σεζόν 2005-2006 με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουάνη.

Ο 31χρονος άσος των «μαυραετών» γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1985. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη μεγάλη ομάδα των «κυανέρυθρων». Διαθέτει πλούσιο εμπειρία αγωνιζόμενος σε αρκετούς συλλόγους της Superleague.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Κεφαλονιά Ιθάκης, στον Πανθρακικό, στον ΑΟ Ξάνθης, στον Απόλλων Λεμεσού, στον ΑΟΚ Κέρκυρας, στην ΑΕ Λάρισας, στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι ο ΑΟΚ Κέρκυρας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουάνη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»