«Έχουμε χρέη, η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική» η παραδοχή του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη

 

Έχουμε χρέη και πρέπει να τα διαχειριστούμε, δήλωσε χαρακτηριστικά  ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Τάσος Καραολάνης , κατά την διάρκεια παρουσίασης του νέου προπονητή του Πανθρακικού, Κώστα Ανυφαντάκη.

Τόνισε την ανάγκη οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας, αναφέροντας πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης ότι η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική για την ομάδα της Κομοτηνής. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τους λόγους και τις αιτίες αυτής της οικονομικής κατάστασης, αναφέρθηκε στα μεγάλα συμβόλαια των παικτών, σημειώνοντας με νόημα ”το αποτέλεσμα το ξέρετε”, προφανώς αναφερόμενος στις προσφυγές που έχουν κατά καιρούς καταθέσει πρώην παίχτες του Πανθρακικού.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού ζήτησε την στήριξη  και την συμπαράσταση του κόσμου της Κομοτηνής, τονίζοντας επίσης  την ανάγκη αναζήτησης νέων χορηγών, για να μπορέσει να βγει η ομάδα της Κομοτηνής γρήγορα από την δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται. Με τις δηλώσεις του, ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού άφησε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους την αίσθηση ότι στόχος την προσεχή σεζόν και ίσως και τις επόμενες είναι η οικονομική εξυγίανση και μόνο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προοπτική για άμεση επάνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια μέχρι να μπορέσει η ομάδα να εξοφλήσει τα χρέη της.