Στον Βώλακα και φέτος η προετοιμασία του Πανθρακικού

 

Πέρυσι τέτοια μέρα ο Πανθρακικός διήνυε την δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας του στον Βώλακα της Δράμας. Φέτος ακόμα προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει (θα γίνεια από εβδομάδα), ρόστερ ανακοινλωσιμο ακόμα δεν υπάρχει, πολλά γενικώς έχουν αλλάξει αλλά υπάρχει κάτι που μένει σταθερό.

Μπορεί ο Βώλακας όπου πραγματοποίησε την προετοιμασία του πέρυσι να μην αποδείχθηκε γούρικος για τους Κομοτηναίους, αφού ακολούθησε μια κακή χρονιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League, ωστόσο αποτελεί μια κοντινή και οικονομική λύση.

Έτσι λοιπόν, παρά τις “ανησυχίες” των προληπτικών, όλα δείχνουν ότι και φέτος στον Βώλακα της κοντινής Δράμας θα πραγματοποιήσει ο Πανθρακικός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Η επισημοποίηση της πληροφορίας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Πανθρακικός τις επόμενες ώρες, ίσως και κατά την παρουσίαση του Κώστα Ανυφαντάκη ως νέου προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής το μεσημέρι στο ΔΑΚ.

Βέβαια, το πού θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία στην παρούσα φάση δεν είναι αυτό που καίει. Το πρώτο ζήτημα είναι η εξασφάλιση της άδειας και η συμπλήρωση του ρόστερ, που εξελίσσεται σε ένα παζλ για δυνατούς λύτες αυτήν την στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here