Σε δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία της Ξάνθης στο Πράβετς

 

Εντατικά και με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της στο Πράβετς της Βουλγαρίας η Ξάνθη. Για 5η διαδοχική μέρα τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν με διπλές προπονήσεις την προσπάθειά τους για βελτίωση με μοναδικό στόχο να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Πρωί και απόγευμα στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του Πράβετς η Ξάνθη προπονείται και εξασκείται σε τομείς της δύναμης, της αντοχής, της τακτικής και της τεχνικής. Στην σημερινή πρωινή προπόνηση οι παίκτες δούλεψαν στη νευρομυική συναρμογή και στη συνέχεια στην κατοχή μπάλας και στην πίεση, πριν τις ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες.

Το απόγευμα και πριν την προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσίασε στο δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών βίντεο από το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με την Πιρίν εστιάζοντας σε συγκεκριμένες φάσεις που είχαν αφορούσαν την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του σε καταστάσεις πίεσης, επίθεσης, άμυνας και γρήγορου transition.

Και στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές κι ως επί το πλείστον δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο σε θέματα τακτικής, τελειώματα και στημένες φάσεις πριν το “οικογενειακό” διπλό.