Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μπαρμπούδη στην ενεργό δράση μετά από… εννέα χρόνια

Μια τεράστια μεταγραφή κατάφερε να πραγματοποιήσει ο Άθλος Ορεστιάδας εν όψει την συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2. Οι «βυσσινί» του Έβρου έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Μπαρμπούδη ο οποίος στα 38 του χρόνια κάνει εντυπωσιακό «come back» στα γήπεδα και δηλώνει έτοιμος για… δράση.

AOO-SAM-BARBO-NIKI-2016Μια επανεμφάνιση έκπληξη για αρκετούς που έχουν δει τον Μπαρμπούδη να κατακτά τίτλους και διακρίσεις με τον Ηρακλή, να παίζει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά να σταματά το βόλεϊ μόλις στα 29 του χρόνια.

Εννιά χρόνια αργότερα όμως ο θηριώδης Εβρίτης ακραίος επιστρέφει για τον Άθλο που πλέον αποκτά μια πολύτιμη μονάδα και κάνει αρκετούς να αισιοδοξούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα ο Κώστας Μπαρμπούδης συμμετείχε στο πρόσφατο παιχνίδι παλαιμάχων μεταξύ του ΑΟ Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, δείχνοντας πολύ ορεξάτος και σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο (φωτό δεξιά από το VolleyPlanet).

Η διοίκηση του Άθλου συνεχίζει σταθερά την δημιουργία μιας αξιόμαχης και ανταγωνιστικής ομάδας και μάλιστα αναμένεται τις επόμενες ημέρες αν όλα πάνε καλά να υπάρξει και άλλη μεγάλη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση και δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στα χέρια του Γιώργου Πασαλίδη.

barboudis-athlos-2016Η ανακοίνωση του Άθλου

«Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του αθλητή Μπαρμπούδη Κων/νου στον Άθλο Ορεστιάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπαρμπούδης Κωνσταντίνος είναι έμπειρος αθλητής που αγωνίζεται στην θέση του ακραίου. Έχει ύψος 1,98 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Α.Ο. Ορεστιάδας από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, στον Ιωνικό Νικαίας, στην Γκρόζα Τζολίνα (Α2 – Ιταλία) και στον Ηρακλή Θεσ/νικης με τον οποίο και κατέκτησε πρωτάθλημα , κύπελλο Ελλάδας και super cup όπως επίσης συμμετείχε με την ομάδα του Ηρακλή σε τελικό  του Champion league.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας».