Volley League: Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Οι τιμές και τα προνόμια…

 

Τέθηκαν σε κυκλοφορία από τη νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Φέτος δεν θα υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έτσι αποφασίστηκε να είναι κάπως φθηνότερα. Και φέτος πάντως θα διατεθούν σε δύο κατηγορίες.

Τα gold θα κοστίζουν 100 ευρώ και θα αφορούν αποκλειστικά την κερκίδα εντός του γηπέδου. Τα «μπλε», αξίας 50 ευρώ, αφορούν  την μεγάλη κερκίδα.

Όπως διευκρινίζεται, «οι κάρτες διαρκείας θα εξασφαλίζουν ελεύθερη είσοδο για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού στο νέο πρωτάθλημα».

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι θα περιλαμβάνονται όχι μόνο οι αγώνες της κανονικής περιόδου αλλά και των πλεί οφ, που επιστρέφουν από το νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αν τα διαρκείας θα ισχύουν και για τυχόν ματς κυπέλλου (στο Λιγκ Καπ δεδομένα δεν θα γίνουν ματς στην Αλεξανδρούπολη).

Οι  παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα εντός δέκα ημερών να ανανεώσουν και να κρατήσουν την θέση που κατείχαν.

Πληροφορίες και προμήθεια καρτών διαρκείας, μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10.00-13.00 στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός (πλατεία Πολυτεχνείου). Τηλεφωνο: 25510-28761