Video: Το «όλα ή τίποτα» επιτυχημένο άλμα του Μπανιώτη στο Άμστερνταμ

 

Ένα βίντεο με ένα από τα επιτυχημένα άλματά του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Άμστερνταμ ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Κώστας Μπανιώτης.

Δεν είναι απλά ένα από τα άλματα, αλλά το κρίσιμο άλμα στα 2.25μ που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό. Τότε που είχε ήδη δύο άκυρα και πήγαινε στο τρίτο για το «όλα ή τίποτα».

Θα πέρναγε και θα προκρινόταν στον μεγάλο τελικό. Θα αποτύγχανε και θα γευόταν την πίκρα του αποκλεισμού, κάτι που αναμφίβολα θα συνιστούσε αποτυχία.

Τελικά παρά το άγχος και το βάρος της σημασίας, τα κατάφερε. Έκανε το τέλειο άλμα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου κατέλαβε την έκτη θέση διεκδικώντας μετάλλιο.

Το βίντεο έχει τραβηχθεί από την εξέδρα, από το ύψος όπου βρίσκονταν οι προπονητές των αθλητών. Λιγότερες από δύο εβδομάδες μετά το άλμα, η δημοσιοποίησή του από τον ίδιο τον αθλητή, συνιστά ένα ντοκουμέντο της επιτυχημένης παρουσίας του.

Παράλληλα βρισκόμαστε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν την αναχώρησή του για το Ρίο ντε Τζανέιρο, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Επομένως, με το βίντεο μας βάζει σιγά σιγά ο “Μπάνι” και στο κλίμα της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης…