Τα περαστικά του Πανθρακικού στον Μάνο Γαβριηλίδη και το εις διπλούν φιλικό με την Καβάλα!

 

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εξέφρασε με ανάρτηση της στο facebook η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Ο Θρακιώτης παράγοντας που όπως ενημερωθήκατε απο το ThrakiSportS μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγ. Λουκά στην Θεσσαλονίκη καθώς  αισθάνθηκε καρδιακές ενοχλήσεις(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ), και απο το πρωί έχει δεχτεί μπαράζ τηλεφωνημάτων για περαστικά ενώ τόσο η ΕΠΣ Ξάνθης όσο και η ΠΑΕ Πανθρακικός μετέφεραν μέσω ανακοινώσεων και αναρτήσεων τις ευχές τους για ταχεία ανάρωσει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά των “πράσινων”, ως γνωστόν για την Δευτέρα 25 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Πανθρακικού, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει γίνει γνωστό ούτε ποιοί παίκτες αποκτήθηκαν ούτε πόσους παίκτες διαθέτει αυτή την στιγμή η ομάδα πέρα απο τους πέντε γνωστούς που έχουν συμβόλαιο, θέματα που αναμένεται να τεθούν επί τάπητος κατά την παρουσίαση του Κώστα Ανυφαντάκη την Παρασκευή.

Παράλληλα έγινε γνωστό μέσω της Καβάλας πως ο Πανθρακικός θα δώσει δύο φιλικά κόντρα στους αργοναύτες, αρχικά την Κυριακή 7 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βόλακα οπού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει την προετοιμασία του ο Πανθρακικός, και το δεύτερο το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας.