Στηρίζει Μαυρομάτη στον εμφύλιο της ΕΟΠΕ ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου

 

Ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου είναι ο μόνος θρακιώτης που μετέχει στο ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο τις τελευταίες εβδομάδες.

Πριν λίγες μέρες δέκα σύμβουλοι από το ΔΣ της ΕΟΠΕ με κοινή τους δήλωση διαχώρισαν την θέση τους από τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη, ο οποίος δέχτηκε δριμύτατη επίθεση από την πλευρά τους, αλλά ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει ξανά υποψήφιος στις εκλογές του φθινοπώρου.

Το απόγευμα της Πέμπτης ήρθε η πλευρά των υπολοίπων συμβούλων να απαντήσουν. Συγκεκριμένα, εννέα μέλη του νυν ΔΣ της ΕΟΠΕ τάχθηκαν στο πλευρό του νυν προέδρου, ανάμεσά τους δέκα με τον ίδιο τον Αχιλλέα Μαυρομάτη. Άρα μιλάμε για ισοπαλία 10-10, ενώ ένα μέλος δεν έχει ταχθεί με καμία από τις δυο πλευρές.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς που υπογράφουν αυτό το τελευταίο κείμενο στήριξης στον νυν πρόεδρο είναι και ο Εβρίτης Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου. Ο Ορεστιαδίτης παράγοντας είναι ο τελευταίος, λόγω αλφαβητικής σειράς, που υπογράφει το εν λόγω κείμενο.

Τι σίγουρο είναι ότι γίνεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στην Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αλλά ο Χατζηπαναγιώτου, από τους παλιότερους παράγοντες στο άθλημα, ξεκαθάρισε με ποιον είναι παραμένοντας πιστός στον Μαυρομάτη. Θα φανεί τι θα γίνει με τις άλλες ομάδες του Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι στις προ τετραετίας εκλογές οι σύλλογοι της Αλεξανδρούπολης είχαν ταχθεί μαζικά υπέρ της αντίπαλης του Μαυρομάτη υποψηφιότητας, αυτής του Γ. Μελισσουργού, κατεβάζοντας μάλιστα τότε και υποψήφιο για το ΔΣ της ΕΟΠΕ τον Γ. Φλετούρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.