Χειρουργήθηκε και επέστρεψε σιδερένιος στις προπονήσεις ενόψει Ρίο ο Ταμουρίδης

 

Εξιτήριο από την κλινική στην οποία πραγματοποίησε μικροεπέμβαση στη δεξιά κλείδα το βράδυ της Τρίτης πήρε ο Γιάννης Ταμουρίδης και αμέσως ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει Ρίο.

Ο 36χρονος πρωταθλητής χειρουργήθηκε από τον προσωπικό του γιατρό Ουλφ Μοέμπιους στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και η επέμβαση κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα. Ο Ταμουρίδης ωστόσο δε θα χάσει καθόλου χρόνο και ήδη ανέβηκε ξανά σε ποδήλατο προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αναχώρησή του για το Ρίο είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου. Είναι η τέταρτη φορά που ο πρωταθλητής Ελλάδας, που τυγχάνει και τεχνικός διευθυντής του Θράκα Ιππέα και για αυτό έχει σχέσεις με την περιοχή μας, τραυματίζεται στην κλείδα.

Ο 36χρονος διαγνώσθηκε με τριχοειδές κάταγμα μετά από πτώση στον Γύρο της Τσινχάι. Ο συγκεκριμένος κινεζικός αγώνας αποτελούσε τον τελευταίο του πριν από το Ρίο αλλά δεν πρόλαβε καλά καλά να τερματίσει το πρώτο ετάπ αφού ένας απρόσεκτος πεζός προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο της στιγμή που οι σπρίντερ έπαιρναν θέση για τα τελευταία χιλιόμετρα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι ποδηλάτες να πέσουν πάνω στον πεζό και να δημιουργηθεί ένα ντόμινο πτώσεων με όσους ακολουθούσαν από πίσω. Θυμηθείτε το σχετικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ.