Μπέρδεμα με τις ημερομηνίες των τελικών Κ16 και Κ19 μπιτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

 

Το προσεχές τριήμερο στην Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης (πρώην ΕΟΤ), θα διεξαχθούν οι τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2016 για την Α’ περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ωστόσο μπέρδεμα έχει προκύψει σε σχέση με το αν αυτό το τριήμερο αφορά το Παρασκευοσαββατοκύριακο ή το διάστημα από Σάββατο ως Δευτέρα, όπως πχ συμβαίνει συχνά σε διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ στην Θεσσαλονίκη.

Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΘΡ αναφέρει ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 23 με 25 Ιουλίου. Αν αυτό είναι σωστό, τότε μιλάμε για το διάστημα από το προσεχές Σάββατο ως και την Δευτέρα.

Ωστόσο στο κείμενο της ανακοίνωση αναφέρει ότι το τριήμερο αφορά την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2016. Ωστόσο τέτοιες ημερομηνίες στο 2016 δεν υφίστανται. Δεδομένου ότι σήμερα Πέμπτη έχουμε 21 του μηνός, την Παρασκευή θα έχει 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 25 Ιουλίου.

Δεδομένου ότι η ανακοίνωση είναι εκτενής και ως προς το ποιο θα είναι το πρόγραμμα ανά ημέρα, το πιο πιθανό είναι οι αγώνες να διεξαχθούν Παρασκευή με Κυριακή και όχι Σάββατο με Δευτέρα και απλά να έγινε ένα μπέρδεμα από τον συντάκτη, που καλό θα είναι όμως άμεσα να διορθωθεί.

Βάσει της ανακοίνωσης, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

«Την Παρασκευή 23/7, θα γίνουν τα προκριματικά για τις Κορασίδες της κατηγορίας Κ16 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2001), με έναρξη στις 10:30.

Το Σάββατο 24/7) θα γίνουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό (8) σε Παίδες & Κορασίδες της Κ16 (Έναρξη 08:30).

Τέλος την Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό της κατηγορίας Κ19 (σε Εφήβους και Νεάνιδες που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1998) με έναρξη στις 08:30».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Α’ Περιφέρεια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ16 (30-31/7) και Κ19 (6-7/8), που θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ:

lathosimerominies

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here