Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αρχηγού Αντώνη Λαδάκη στον Πανθρακικό και την Κομοτηνή

 

Με ένα μήνυμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είπε το αντίο προς τον Πανθρακικό και την πόλης της Κομοτηνής ο πρώην αρχηγός της ομάδας Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια στην πόλη της Θράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα, στην οποία αγωνίστηκε και στο παρελθόν (θυμηθείτε ΕΔΩ).

“Μετά από τέσσερα χρόνια στην Κομοτηνή και στην ομάδα του Πανθρακικού, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω φίλους και συνεργάτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πανθρακικού για όλα όσα πρόσφερε σε μένα και την οικογένεια μου, και κρατάω φεύγοντας μόνο καλές στιγμές. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας”.

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Λαδάκης έκλεισε το κεφάλαιο το Πανθρακικού, δείχνοντας όμως τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του προς την ομάδα και την πόλη της Κομοτηνής. Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στις αρχές του μήνα (και δεν διαψεύστηκαν) θέλουν τον τέως αρχηγό του Πανθρακικού να έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Ροδόπης, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.