Ποδηλατοβόλτα το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη αφιερωμένη στη μνήμη του Μίμη Κομήτη

 

Οι Ποδηλάτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αφιερώνουν την Βραδινή Ποδηλατοβόλτα της Τετάρτης 20 Ιουνίου, στις 21:30 απο το Πάρκο Ακαδημίας, στη μνήμη του Μίμη Κομήτη, ως φόρο τιμής για την προσφορά του στον Εθνικό και την συνδρομή του στην διάδοση του αθλητισμού και του ποδηλάτου στην πόλης.

Ο Μίμης Κομήτης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και διατήρησε μαζί με τον αδελφό του, Άνθιμο για πάνω από 40 χρόνια, κατάστημα εμπορίας και επισκευής δικύκλων. Ήταν μέλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και από τα πρώτα μέλη του ΝΟΑ. Για πολλά χρόνια το όνομά του ήταν συνώνυμο με τη έννοια “ποδηλατάς”
*Οδηγίες για την συμμετοχή στην Ποδηλατοβόλτα:

Απαραίτητο να έχουμε: Κράνος, Φώτα (εμπρός-πίσω) ή φωσφοριζέ γιλέκο,
-Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάθε ποδηλάτης θεωρείται ότι είναι σε προσωπική διαδρομή και πρέπει να οδηγεί σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να τηρεί όλα τα σήματα κυκλοφορίας.
-Δεν προσπερνάμε ποτέ τον ποδηλάτη οδηγό, δεν οδηγούμε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δεν κάνουμε ποτέ επίδειξη ποδηλατικών-οδηγικών ικανοτήτων.
-Όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως την ευθύνη των πράξεων και παραλείψεων τους και συμμετέχουν με πλήρη γνώση των πιθανών κινδύνων.
-Σε κάθε συνάντηση μπορούν να πάρουν μέρος ενήλικες και οι ανήλικοι απαραίτητα με συνοδό.
-Κινούμαστε πάντα στη μία λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να εμποδίζουμε την κυκλοφορία εκτός αν δεν υπάρχει άλλη λωρίδα.Προσπαθούμε να είμαστε στοιχισμένοι σε 2αδες ή 3αδες και με μικρές αποστάσεις,στα φανάρια είμαστε όλοι μαζεμένοι και δεν κάνουμε προσπεράσεις ή ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
-Για την ομαλή διεξαγωγή της βόλτας συμμετέχουμε όλοι ενεργά (κλείνοντας διασταυρώσεις, μιλώντας υπομονετικά στους οδηγούς που περιμένουν, βοηθώντας τους πιο αδύναμους ποδηλάτες)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here