Και επισήμως πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ο Αντώνης Χατζησταύρου

 

Ο Αντώνης Χατζησταύρου, όπως πρώτο έγραψε το ThrakiSportS, θα είναι ο επικεφαλής της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μετά την παραίτηση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ουσιαστικά η επιλογή του σηματοδοτεί την συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης, αφού ο Χατζησταύρου ήταν ταμίας στην διοίκηση Γεωργιάδη ενώ στο νέο πενταμελές σχήμα, αλλά δύο άτομα μετείχαν και στο προηγούμενο ΔΣ.

Ο λόγος για τον Αντώνη Τελόπουλο και τον Κώστα Παλλακίδη, οι οποίοι θα πλαισιωθούν στο νέο σχήμα από τον Διονύση Δριβάλα και φυσικά τον Άκη Σιδηρόπουλο, στην πρώτη του εμπλοκή στα διοικητικά πράγματα της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε.

Βεβαια, η θέση του προέδρου του ΤΑΑ από τον Χατζησταύρου (αριστερά στην φωτογραφία της εφημερίδας “Γνώμη”) δεν είναι άγνωστη στον ίδιο, καθώς είχε το ίδιο αξίωμα και προ πενταετίας, πριν αναλάβει την προεδρία ο Γιάννης Τζίμας.

Η ανάληψη της προεδρίας από τον Χατζησταύρου (τυπικά είχαν οριστεί τα πέντε μέλη και εκκρεμούσε η συνεδρίαση μεταξύ τους για τον καθορισμό αρμοδιοτήτων) ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε από ανακοίνωση του ίδιου του ΤΑΑ το βράδυ της Τρίτης, η οποία αναρτήθηκε το πρωί της Τετάρτης και στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ.

Εκεί επισημαίνεται ότι «μετά το πέρας της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Κυριακής, αναδείχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του τμήματος βόλει του συλλόγου (Τ.Α.Α.) για τη σεζόν 2016-2017.

Σε ότι αφορά τη σύνθεσή του, το νέο ΤΑΑ αποτελούν οι: Αντώνης Χατζησταύρου ως επικεφαλής του, Αντώνης Τελόπουλος, Κώστας Παλλακίδης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος και Διονύσης Δριβάλλας με αναπληρωματικό μέλος την κα Σμαρώ Δέλκου».