Εξασφάλισε άδεια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! Αρνητική εισήγηση για τον ΑΟ Ορεστιάδας…

 

Μια ανακοίνωση που γεννά αρκετά ερωτηματικά σε σχέση με την Ορεστιάδα αλλά επιτρέπει πολλά χαμόγελα στην Αλεξανδρούπολη εξέδωσε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι η ΕΣΑΠ.

Σύμφωνα με αυτήν, η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ στην δεύτερη συνεδρίαση της (την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016) αποφάσισε την αδειοδότηση πέντε ΤΑΑ, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Εθνικού, που μετέφερε το ThrakiSportS το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΑΑ.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, αποτελούμενη από τον  Χρ. Ηλιάδη ως πρόεδρο, τον αλεξανδρουπολίτη εκπρόσωπο του ΠΑΣΑΠ Ανέστη Δημητριάδη ως μέλος και τον Γ. Διονά (επίσης ως μέλος) «αποφάσισε την αδειοδότηση των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «διέκοψε την συνεδρίαση ως προς τα υπόλοιπα ΤΑΑ, εκ των οποίων το ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιά παρέστη και στην συνεδρίαση της επιτροπής δια των εκπροσώπων του κκ Ι. Κόντου, Αθ. Οικονομόπουλου. Η διακοπείσα συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και ώρα 10.00».

Το ενδιαφέρον όμως είναι στην τελευταία φράση του δελτίου Τύπου, όπου επισημαίνεται ότι «ειδικά για τα ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας και ΑΟ Φοίνικας Σύρου ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ μειοψήφησε ζητώντας την μη αδειοδότησή τους». Κάτι που σημαίνει ότι προφανώς ο λόγος που δεν δόθηκε από σήμερα άδεια στον ΑΟ Ορεστιάδας είναι επειδή υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την τύχη της αδειοδότησης του ΑΟΟ και των υπολοίπων έξι ομάδων που δεν έλαβαν σε πρώτη φάση, θα έχουμε προφανώς τις επόμενες μέρες…