Europa League: Οι δηλώσεις Πασχαλάκη κατά την αναχώρηση του ΠΑΣ για Νορβηγία

 

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, για την Αθήνα όπου από πέταξε για Νορβηγία, για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Όντ στη ρεβάνς του 3-0 για το Europa League.

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης στην αποστολή πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Μπέριος, Σκόνδρας, Κούτρης, Τζημόπουλος, Λίλα, Δώνης, Κοζορώνης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Γιάκος, Φεφρελής, Κόντε, Μαμπουλού.

Την αποστολή συνοδεύει ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, καθώς και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Όντ τόνισε τα εξής: «Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προυποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά».

Από την πλευρά του ο φύλακας-άγγελος του πρώτου αγώνα Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που πήγε στις αρχές της χρονιάς στα Γιάννενα από τον Πανθρακικό, στις δηλώσεις του επεσήμανε τα εξής: «Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Σχολίασε μάλιστα ότι  είναι αφοσιωμένοι στο παιχνίδι με την Όντ και όχι σε αυτό με την Άλκμααρ: «Σίγουρα προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό αυτοί που δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι και πρώτα ο Θεός να τελειώσουν όλα καλά και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι κρατάει ως παρακαταθήκη από το πρώτο ματς με την Όντ, είπε: «Καθαρά την εμπειρία από τον κόσμο, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα στο πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την λειτουργία που είχαμε σαν ομάδα». Ο δραστηριοποιούμενος επιχειρηματικά με εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται ήδη στη Νορβηγία αφού αναχώρησε αεροπορικώς το πρωί από την Αθήνα. Ήδη εκεί βρίσκονται σε Όσλο και αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ και την μέρα του αγώνα υπολογίζεται ότι περίπου 300 με 400 Γιαννιώτες θα δώσουν βροντερό “παρών” στην κερκίδα.

Δείτε τις δηλώσεις Πασχαλάκη, όπως τις μετέδωσε η ιστοσελίδα των Ιωαννίνων passports: