Απο τα γήπεδα της Ξάνθης και της… Γαλλίας προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανθηραϊκό ο Ιγκιτιάν!

 

Μεγαλώνει η Θρακιώτικη… παροικία που χτίζεται στην ομάδα της Σαντορίνης τον Πανθηραϊκό που μετά την απόκτηση του Ανδρέα Μκρτσιάν, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και του Γιώργου Λαζαρίδη, κάνει δικό της ακόμη έναν Θρακιώτη αυτή την φορά όχι ποδοσφαιριστή αλλά ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Βάιος Ιγκιτιάν που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγικού, και πρόσφατα βρέθηκε στα γήπεδα της Γαλλίας για το Euro για να δει από κοντά τον αδερφικό του φίλο Γιούρι Λοντίγκιν και ήταν παρών στα επεισόδια με τους Άγγλους (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων του Πανθηραϊκού, οπού να σημειώσουμε πως είναι προπονητής ο πρώην βοηθός προπονητή της Ξάνθης Μανώλη Παπαματθαιάκης, διαθέτει το δίπλωμα UEFA C’ ενώ έχει συνεργαστεί και με ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον κ. Βάιο Ιγκιτιάν, ο οποίος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.