To “άγνωστο” και εγκατελειμένο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης που οι κάτοικοι θέλουν να ομορφύνει (+photos)

 

Ένα γήπεδο που θα μπορούσε να είναι “διαμαντάκι” αλλά δεν είναι, ζήτησαν κάτοικοι μιας γειτονιάς στην Αλεξανδρούπολη από τοπική ιστοσελίδα να το φωτογραφίσει και να το αναδείξει ως πρόβλημα της περιοχής τους.

Πρόκειται για χώρο πίσω από τον Άγιο Νεκτάριο, που θα μπορούσε να είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο μπάσκετ και γενικότερα χώρος άθλησης και παιχνιδιού για τα παιδιά της περιοχής. Δυστυχώς το γήπεδο που μάλιστα αρκετοί στην Αλεξανδρούπολη δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του, παρουσιάζει κακή εικόνα.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, δεν αποκλείεται να είναι ιδιοκτησία και αρμοδιότητα του… ΟΣΕ και όχι του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η περίφραξή του και οι μπασκέτες είναι σε κακή κατάσταση, τα χόρτα μεγάλα και σε κάποια σημεία υπάρχουν και κίνδυνοι για τα παιδιά από διάφορα αντικείμενα.

Η ιστοσελίδα alexpoli, που ανέδειξε το θέμα, επικοινώνησε με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη ο οποίος δήλωσε ότι ήδη ο Δήμος ψάχνει το “ιδιοκτησιακό καθεστώς” του γηπέδου και σύντομα θα γίνουν προσπάθειες για να αλλάξει η εικόνα και να φτιαχτεί ο χώρος.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν προέρχονται από την ίδια ιστοσελίδα…

DSC_0005 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0004